Vi er en Gasellebedrift!

Torsdag fikk vi en meget hyggelig melding fra Dagens Næringsliv. Vi innrømmer vi er litt stolte, for Færder Belegg og Maling AS er på listen over norske Gasellebedrifter i 2019! Det betyr at vi er et meget bra team med en god utvikling og en solid vekst.

En gasellebedrift må ha:
Levert godkjente regnskaper
Minst doblet omsetning over fire år
Omsetning på over en million kroner første år
Positivt samlet driftsresultet
Unngått negativ vekst
Vært aksjeselskap

Dagens Næringsliv har kåret norske gasellebedrifter siden 2003. Det kåres én vinner i alle landets fylker, og deretter én nasjonal vinner. For å vinne må man være med på listen vi har havnet på. Vi er såpass små at vi har ingen tro på at vi vil vinne noen kåring, men at et håndtverkerfirma i Færder har havnet på listen over de nominerte er rett og slett fantastisk. 🙂


Vi fortsetter med friskt mot for å levere et grundig belegg- og malerarbeide i Færder-regionen!